Diensten

Badkamer - Lodewijks Installaties

Complete badkamer, badkamerrenovatie en sanitaire montage

Is uw badkamer aan vervanging toe? Of wilt u een badkamer laten plaatsen in uw nieuwe huis? Lodewijks Installatie kan dit in een handomdraai realiseren. Zij zijn gespecialiseerd in het renoveren als het verbouwen van uw badkamer.

Wat er ook aan uw badkamer moet gebeuren, Lodewijks Installaties kan dit realiseren. Allereerst wordt er samen met u gekeken naar de mogelijkheden. Hoe groot of klein de ruimte ook is, Lodewijks Installaties krijgt het voor elkaar. Uiteraard ontvangt u daarna een geheel vrijblijvende offerte voor de complete verbouwing van uw badkamer.

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen het sanitair te laten vervangen. Ook de toiletruimte kunt u laten renoveren bij Lodewijks Installaties.

Complete keuken

Vaak als het om het installeren van een keuken gaat, gaat het om een complete inbouw keuken. Waarom? Omdat de levensduur van een keuken beperkt wordt door de smaak van een eigenaar. Vaak gaat dit gepaard met een verhuizing en wilt u daarom een compleet nieuwe keuken. Maar ook als het gaat om een nieuwbouwhuis, of het vervangen van een gedeelte van de keuken, kan Lodewijks Installaties u helpen.

Van te voren wordt afgesproken of de keuken al verwijderd dient te zijn of dat u ervoor kiest om dat te laten doen. Er komt altijd iemand van te voren kijken, en met u bespreken wat uw wensen zijn voor die nieuwe droomkeuken.

Bij het installeren van een complete keuken hoort natuurlijk ook het aansluiten van de apparatuur, het water en de elektra.

Moderne Keuken - Lodewijks Installaties

Ketelvervanging

Ketelvervanging

Iedereen wil toch genieten van een aangename temperatuur in huis? Let er dan op dat het tijdig vervangen van uw CV-ketel erg belangrijk is. Lodewijks Installaties kan u daar bij helpen. Met een nieuwe ketel zit u weer heerlijk warm op de bank of staat u onder een warme douche. Maar naast het op tijd vervangen van uw ketel, bespaart u ook nog eens flink in de kosten én houdt u de energierekening laag!

Loodgieterswerken

Loodgieterswerk

Hebt u last van een lekkende kraan? Een toilet dat niet meer goed doorspoelt? Lodewijks Installaties kan deze problemen in een handomdraai verhelpen. Naast deze veel voorkomende problemen staan ze ook klaar als het gaat om de centrale verwarming, lekkages, CV storingen en andere verstoppingen.

Vloerverwarming

Vloerverwarming

Een vloerverwarming laten aanleggen, biedt comfort en is energiezuinig. Vloerverwarming heeft een aantal grote voordelen. Doordat er één groot stralingsoppervlak is, met een lagere temperatuur, is het een fijne warmte. Een radiator moet meer warmte afgeven om dezelfde aangename temperatuur te geven. Door deze constante warmte, blijft het energieverbruik laag, en daarmee ook uw energierekening! Lodewijks Installaties kan u, dankzij ervaring, garanderen dat u een perfect verwarmingssysteem krijgt.

Elektra

Aanleggen en vervanging van de elektra

Lodewijks Installaties beschikt over meerdere elektriciens, die zich bezig houden met het aanleggen van de elektra, het vervangen ervan en het installeren van apparatuur.

Is uw elektra verouderd dan is het veiliger om uw elektra te laten vervangen. Vaak wordt er dan gekozen om in de groepenkast een nieuwe verdeling te maken, zodat Lodewijks Installaties vanuit daar verder kan gaan met het opnieuw trekken van de elektra.

Let er wel op dat als de gehele elektra vervangen moet worden dat dit extra tijd kost. Zeker omdat eerst de oude elektra eruit gehaald moet worden. Neem contact op met Lodewijks Installaties en zij laten een ervaren elektricien langskomen om dit allemaal in kaart te brengen.