Diensten

Badkamer - Lodewijks Installaties

Complete installaties badkamers, badkamerrenovatie en sanitaire montage

Is uw badkamer aan vervanging toe? Of wilt u een badkamer laten plaatsen in uw nieuwe huis? Lodewijks Installatie kan dit in een handomdraai realiseren. Zij zijn gespecialiseerd in het renoveren als het verbouwen van uw badkamer.

Wat er ook aan uw badkamer moet gebeuren, Lodewijks Installaties kan dit realiseren. Allereerst wordt er samen met u gekeken naar de mogelijkheden. Hoe groot of klein de ruimte ook is, Lodewijks Installaties krijgt het voor elkaar. Uiteraard ontvangt u daarna een geheel vrijblijvende offerte voor de complete verbouwing van uw badkamer.

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen het sanitair te laten vervangen. Ook de toiletruimte kunt u laten renoveren bij Lodewijks Installaties.

Complete installatie keukens

Vaak als het om het installeren van een keuken gaat, gaat het om een complete inbouw keuken. Waarom? Omdat de levensduur van een keuken beperkt wordt door de smaak van een eigenaar. Vaak gaat dit gepaard met een verhuizing en wilt u daarom een compleet nieuwe keuken. Maar ook als het gaat om een nieuwbouwhuis, of het vervangen van een gedeelte van de keuken, kan Lodewijks Installaties u helpen.

Van te voren wordt afgesproken of de keuken al verwijderd dient te zijn of dat u ervoor kiest om dat te laten doen. Er komt altijd iemand van te voren kijken, en met u bespreken wat uw wensen zijn voor die nieuwe droomkeuken.

Bij het installeren van een complete keuken hoort natuurlijk ook het aansluiten van de apparatuur, het water en de elektra.

Moderne Keuken - Lodewijks Installaties

Onze badkamer installaties