Over ons

Over Lodewijks Installaties

Lodewijks Installaties is een all-round installatiebedrijf. Zij voeren alle voorkomende installatiewerkzaamheden uit. Denk daarbij aan: het zetten van een badkamer of keuken. Loodgieterswerk, renovaties, het vervangen van uw ketel tot aan het leggen van een vloerverwarming. Voor meer installaties kijkt u op de pagina: diensten. Daar vindt u alle mogelijkheden.

Kunt u niet alle informatie vinden? Neem dan gerust contact op. Lodewijks Installaties is gemakkelijk bereikbaar per e-mail en telefoon. Lodewijks Installaties gaat graag eerst met u in gesprek over uw wensen. Zij zullen ervoor zorgen dat er dan een concreet plan ligt, conform uw verzoek. Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen om uw wensen door te nemen en een passende offerte op te stellen.

Lodewijks Installaties is gevestigd in Eindhoven, en heeft daardoor een goede uitvalsbasis naar andere delen van het land. Zij zijn dan ook werkzaam in geheel Noord-Brabant, Limburg en delen van Midden Nederland.

 

 

LodewijksInstallaties-Kranen