Referenties

Benieuwd naar wat andere van Lodewijks Installaties vinden?

Lodewijks Installaties uit Eindhoven heeft al veel verschillende installaties en kluswerkzaamheden op zijn naam staan. Op deze pagina vindt u referenties van particulieren en bedrijven die u al voorgingen. Zij kozen voor Lodewijks Installaties om uiteenlopende redenen. Lees hieronder de verschillende referenties van klanten, die positief terugkijken op het vakmanschap dat Lodewijks Installaties heeft geleverd. Hebt u al kennis gemaakt met Lodewijks Installaties? Schroom niet en beoordeel zelf. Laat een referentie achter, zodat andere kunnen lezen hoe Lodewijks Installaties te werk gaat.

Referenties

default image

Badkamer

Vakkundig en vlot. Blij verrast door de service; na elke werkdag werd alles netjes opgeruimd en gestofzuigd en zelfs gedweild. Wij zijn heel blij met onze mooie nieuwe badkamer! Met dank aan Tim Lodewijks en zijn team.

Fam. Snuverink Eindhoven 13 juni 2016

default image

Plaatsing badkamer door echte professionals

Lodewijks Installaties heeft onze badkamer geplaatst en daar zijn we erg tevreden over! Op ons verzoek is er bescherming over de trap gelegd en telkens wanneer de mannen weg gingen waren alle gereedschappen etc netjes opgeruimd.

Er kwamen echte professionals over de vloer. De tegelzetters hebben heel net werk afgeleverd. En ook de kitter en loodgieters hebben alles prima verwerkt.

Ook zijn onze eigen accesoires (shampoobakje, wc-rolhouder etc.) door Lodewijks Installaties bevestigd.

Ook fijn dat er werd meegedacht over dingen als:
- de mooie opties voor de voegen
- de beste locatie om accesoires op te hangen

En het spreekt voor Lodewijks Installaties dat ze best even snel een kitrandje wilde spuiten in de keuken omdat de zetters van de keuken dit weigerde omdat "de muur te ruw" was.

Lars van de Donk Best 21 februari 2017